El Vendrell, 10 de febrer de 2020

Aquest divendres 14 de febrer torna l'Off Temporada, que enguany programa noves sessions seguint la mateixa línia que el va impulsar, buscant així un format íntim i molt directe amb els actors. És per aquest motiu que és molt important la reserva prèvia d'entrades, ja que l'aforament de les obres de l’Off Temporada és molt limitat.

La primera cita de l'Off Temporada d’aquest semestre és 'Romeo y Julieta, una mirada distinta', de la companyia Antzoki Teatteri.

Sinopsi:
Julieta és una noia jove. Viu amb la seva germana Tea, els seus pares i la dida, la qual s’encarrega d’elles. Julieta no és com tu, però en el fons s’assembla a tu. Viu controlada per la seva germana, que desitja que la Julieta tingui un noi al seu costat. Un noi com tu.

Romeu és un noi jove. Viu amb la seva mare, la qual està obstinada a que el seu fill tingui una vida com la teva. Però Romeu tampoc és com tu, encara que en el fons s’assembli a tu.
L’últim dia abans de la festa de carnaval, Tea i Julieta aniran a la botiga de màscares de la Sra. Montesco. Allà Romeu i Julieta es coneixeran, per sempre.

Aquesta és la història d’un amor impossible. Però no per part d’ells, sinó pels demés. Pels que són com tu.


Intèrprets:
Autor, direcció i dramatúrgia: Toni Casla
Intèrprets: Enric Pera, Cristina Vallribera, Ariadna de Vilar, Sela Conde i Elisabeth Quevedo
Companyia: Antzoki Teatteri

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Dia: Divendres 14 de febrer
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Preu: 10 euros
Preu amb descompte: 7 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell