El Vendrell, 7 de febrer de 2020

L’exposició “Estimada innocència” de Marina Durany que es pot visitar des del passat 18 de gener a la Sala del Portal del Pardo es prorroga fins al proper 12 de març.

Tot i que la mostra havia de finalitzar el dia 16 d’aquest mes de febrer, la bona acollida que ha rebut aquesta exposició familiar i les seves activitats paral·leles han motivat que la seva estada al Pardo s’allargui unes setmanes més.

“Estimada innocència” és una mostra pensada per a tots públics i, en concret, per als més petits. Aquests dies s’estan programant visites escolars amb l’artista, ja que és una exposició amb una proposta pedagògica fortament vinculada a la cultura i per això des de la Regidora d’Educació i Cultura es vol que arribi al major nombre d’infants possible.

Les activitats programades en paral·lel a la mostra han tingut fins ara molt d’èxit. Les properes activitats que hi ha previstes són el 7 de febrer: “El barret del sol”, i el 14 de febrer: “El vol d’en Pol”. Les inscripcions per participar-hi es poden fer a la Biblioteca Pública Terra Baixa o al telèfon 977662118.

Amb la voluntat que l’exposició sigui una experiència accessible a tothom, es demana que a l’hora de fer la inscripció a les activitats s’informi si es té neurodiversitat o una percepció sensorial més sensible per poder fer les adaptacions necessàries per aconseguir que tot el públic s’hi senti còmode.

L’horari de l’exposició és de dimarts a dissabte, de 17 a 20 h; dissabtes, d’11 h a 14 h, i diumenges i festius, d’11h a 14h. La Sala Portal del Pardo estarà tancada els dilluns.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell