El Vendrell, 4 de febrer de 2020

Aquest passat cap de setmana s'ha estrenat la nova programació del Temporada, amb un èxit aclaparador a l'Auditori Pau Casals. Una platea plena de gom a gom, gaudint i ballant amb l'energia incombustible de la Mònica Green. Una cantant que no va deixar ningú assegut a la cadira en molts dels moments del concert.


La programació continua aquest proper dissabte 8 de febrer, canviant d'escenari: l'Auditori del Tívoli rebrà l'espectacle 'Invisibles', una experiència musical transformadora, un projecte de caire social, centrat en el fenomen migratori. En forma de fotografies musicals explica el procés migratori sud-nord, intentant copsar l’essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que el migrant subsaharià ha d’afrontar en tot aquest viatge.


A excepció dels poemes de Joana Raspall, 'Endavant' i 'Podries', aquest és un projecte de composicions originals. La forta influència de la música africana (Jazz, Latin, Flamenc, Reggae...) ens ofereix la possibilitat de crear un repertori coherent i, a la vegada, eclèctic variat i atractiu.


Intèrprets:
Rocio Angue Eson, veu
Enric Puigdesens, baix elèctric
Joan Solana, piano i teclats
Joan Carles Marí, bateria
David Italiano, percussions
Marc Teclas, guitarra elèctrica, guitarra espanyola i veu
Xavi López, saxos, flauta travessera i cors

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).


Dia: Dissabte 8 de febrer
Lloc: Auditori del Tìvoli
Hora: 20.30 h
Preu: 13 euros
Preu amb descompte: 10 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell