El Vendrell, 31 de gener de 2020

L’Ajuntament del Vendrell ha dut a terme diversos treballs de millora a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador per tal d’actualitzar i posar al dia alguns dels seus espais principals. El conjunt de les actuacions que s’hi ha dut a terme ha tingut un cost de 40.000 euros.

Una de les actuacions més destacades ha estat la substitució de totes les parets de fusta de l’escenari de l’Auditori, que amb el pas dels anys havien quedat molt malmeses per les humitats. També s’ha aprofitat per polir tot el terra de l’escenari, que ara presenta un aspecte molt més renovat i atractiu.

Totes dues actuacions s’han dut a terme amb una cura especial per no alterar l’estructura de la sala i la seva especial sonoritat.

D’altra banda, els treballs de millora han permès canviar les portes del vestíbul d’entrada, que eren molt antigues i presentaven algunes deficiències, substituint-les per unes noves portes d’alumini més modernes i accessibles.

Una altra acció que s’ha dut a terme és la renovació total del terra del vestíbul, substituint les antigues rajoles per un revestiment de microciment, que atorga molta més versatilitat i lluminositat a l’espai.

En una visita de finalització dels treballs, la regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha valorat positivament “l’actualització d’aquest equipament tant important per a l’activitat cultural del Vendrell, i que tot i ser inaugurat l’any 1981 amb disseny de l’arquitecte Jordi Bonet, és encara un edifici molt contemporani i amb una estètica molt actual”.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell