El Vendrell, 29 de gener de 2020

El proper dilluns 3 de febrer, a les 20 h, a la Sala d’actes del Centre cívic L’Estació, es durà a terme una reunió informativa per als participants que estiguin interessats ens inscriure’s a la Rua de Carnaval del Vendrell d’aquest any 2020.

S’aprofitarà aquest dia per donar inici a les inscripcions i com a novetat d’enguany, l’organització facilitarà a qui s’inscrigui el número de lloc de sortida per al dia de la Rua del divendres 21 de febrer de 2020.

També com a novetat, enguany es donarà prioritat als participants locals i seran ells els primers en la Rua. L’Ajuntament del Vendrell es suma així, amb aquesta iniciativa, al mateix sistema que fan servir les Rues de l’Arboç o Cunit, per exemple.

Així, el dia 3 de febrer, a les 18.30 hores es podran inscriure els grups locals i a les 19 hores, el grups de fora del municipi.

Aquells grups locals que no realitzin la inscripció de 18.30 h a 19 h hauran de seguir l’ordre que correspongui.

Totes aquelles persones que arribin abans de les 18.30 h (locals) o 19 h (fora del municipi) s’hauran d’esperar fora del Centre cívic L’Estació, de forma ordenada, fins que arribin les persones de l’organització.



©2019 Ajuntament del Vendrell