El Vendrell, 29 de gener de 2020

La nova programació es presentava el passat desembre amb una novetat important: els abonaments. Amb la compra de 3 o més espectacles, l'estalvi és del 30% (3 espectacles), 35% (5 espectacles), 40% (8 espectacles), i l'abonament jove, que permet aconseguir un 50% de descompte a partir de 3 espectacles, en públic menor de 25 anys.

La compra on-line permet seleccionar els espectacles que tenen disponible l'abonament. També es pot realitzar la compra a les oficines de Cultura (La Rambla, 24).

Quan encara no ha arrencat la programació, el total d'entrades venudes ja superen les 1.400, i pel què fa als abonaments, se n'han venut 110. Per tant, la proposta de comprar en 'pack' ha funcionat exitosament, com també el nou sistema de venda a través del web del Temporada.

Un dels espectacles, 'Bona gent', protagonitzat pel reconegut Quim Masferrer, ja ha esgotat totes les entrades i, per tant, el Temporada penjarà el cartell de 'Sold out' per aquest monòleg, previst pel diumenge 29 de març.

Un altre dels espectacles que està generant molt d'interès i, conseqüentment, la platea està força plena, és 'El monstre de colors'. Des del Temporada es valora molt positivament que un espectacle familiar d'aquest tipus ja disposi de nombroses entrades venudes.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell