El Vendrell, 28 de gener de 2020

Ahir, a la tarda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, va tenir lloc la presentació dels actes que ha programat el Cor-Orfeó Parroquial per celebrar el 65è aniversari de la seva fundació, a càrrec del seu president, Jan Figueras; la seva tresorera, Cristina Miró; el seu director, Jordi Solé, i la regidora de Cultura, Silvia Vaquero.

Per començar la celebració, l’entitat ha convocat un concurs de disseny de la nova imatge de l’entitat, les bases del qual es poden consultar al seu bloc https://cororfeoelvendrell.blogspot.com/2020/01/blog-post_24.html.

Durant tot l’any estan programades diferents activitats. A part de les que ja es fan habitualment, es van destacar:

-Un concert de Santa Eulàlia a Banyeres del Penedès, al febrer.

-Una trobada de corals membres de la Federació Catalana d’Entitats Corals de la zona Penedès-Anoia-Garraf-Baixa Segarra, a l’abril.

-Un concert a Borriana (Castelló) en el marc de les festes de Les Creus de Maig d’aquesta població on es van trobar els gegants del Vendrell després de la seva desaparició el passat mes d’octubre. També hi ha previst fer altres actuacions per la zona de València.

-El concert del 65è aniversari, el 26 de juliol, dins dels actes de la Festa Major. Per a aquesta ocasió, el compositor vendrellenc Albert Solé, que alhora és membre de la coral, ha escrit una obra musical Stabat Mater.

Més informació: https://cororfeoelvendrell.blogspot.com/



©2019 Ajuntament del Vendrell