El Vendrell, 21 de gener de 2020

El ple ordinari del mes de gener celebrat el dilluns 20 de gener va arribar als següents acords:

Per unanimitat, es va aprovar de forma definitiva la modificació de l’article 29 del Reglament Orgànic Municipal (ROM) amb l’estimació de l’al·legació presentada pel grup municipal Som Poble-ERC-AM.

Amb 11 vots a favor (Govern) i 10 abstencions (Som Poble-ERC-AM + Junts pel Vendrell + Primàries Catalunya + Podem El Vendrell) es va aprovar el Pla Anual Normatiu de l’Ajuntament del Vendrell per a l’any 2020.

Amb 19 vots a favor (Govern + Som Poble-ERC-AM + Primàries Catalunya + Podem El Vendrell) i 2 abstencions (Junts pel Vendrell) es va aprovar la proposta presentada pel grup municipal de Som Poble-ERC-AM per a l'elaboració d'un reglament de Festa Major participat i de consens. Es va acordar que calia reformular el Protocol de Festa Major que hi ha actualment per millorar-lo amb el màxim consens.

Per unanimitat, es va aprovar la proposta presentada pel grup municipal de Primàries Catalunya, referent al procés d'adjudicació del nou contracte del servei d'adaptació tecnològica, manteniment i subministrament dels serveis de telecomunicacions de l'Ajuntament del Vendrell i dels seus Organismes Autònoms i Societats Municipals. Aquest punt es va aprovar amb un canvi en el text exposat pel ponent de la proposta, en el sentit de resoldre amb la màxima diligència aquesta  adjudicació que ja està en procés des del passat mes de desembre.

Per unanimitat, es va aprovar la proposta presentada pel grup municipal de Primàries Catalunya referent a la petició de millores als ferrocarrils Barcelona-Tarragona, a la qual s’hi va afegir que l'acord es posarà en coneixement de Renfe, Adif i la Generalitat de Catalunya.

Amb 10 vots en contra (PSC + Cs), 9 vots a favor (Som Poble-ERC-AM + Junts pel Vendrell + Primàries Catalunya) i 2 abstencions (AVP + Podem El Vendrell) es va rebutjar la moció presentada pels grups municipals de Som Poble-ERC-AM, Junts pel Vendrell i Primàries Catalunya de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central respecte el M.H. President de la Generalitat Quim Torra i l'Eurodiputat Oriol Junqueras.

I, per unanimitat, es va aprovar la moció presentada pel grup municipal de Som Poble-ERC-AM per declarar el Vendrell municipi feminista.



©2019 Ajuntament del Vendrell