El Vendrell, 21 de gener de 2020

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Ajuntament del Vendrell han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats organitzades en el marc de la capitalitat cultural del Vendrell durant aquest 2020.

El Vendrell és la Capital de la Cultura Catalana 2020 i, de cara a aquesta celebració, l’Ajuntament de la capital del Baix Penedès ha organitzat tota una sèrie d’activitats que giren al voltant de diferents eixos: gastronomia, pensament i literatura, arts escèniques, arts visuals, arts musicals i patrimoni.

La iniciativa Capital Cultural Catalana la promou, des del 2004, l'Organització Capital de la Cultura Catalana per tal de "contribuir a ampliar la difusió, l'ús i el prestigi social de la llengua i de la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior".

Els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, faran un ampli seguiment de les activitats que s’emmarquen en la Capitalitat Cultural del Vendrell durant aquest 2020.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.



©2019 Ajuntament del Vendrell