Al Ple extraordinari del passat 27 de desembre es va aprovar la indemnització de 2.495.412,91 euros a favor de la mercantil Escola de Música i Auditori Plaça Tívoli SL corresponent a les obres i altres elements executats en virtut del projecte complementari.


D’aquesta manera, es tancava l’expedient que es va iniciar el 2015 al declarar nul un acord de Ple de 29 d’abril de 2009, amb el qual s’aprovava una modificació del contracte inicial que suposava un sobrecost aproximat d’uns 35 milions d’euros.


El govern va informar al Ple que havia demanat als Serveis Jurídics municipals l’elaboració d’un informe per tal de determinar si es podien derivar responsabilitats.


Avui, vist l’informe elaborat pels Serveis Jurídics municipals, que conclou que s’haurien de posar en coneixement del Ministeri Fiscal els fets relatius al contracte de l’Escola Municipal de Música i la seva modificació, l’Ajuntament del Vendrell ha pres la decisió de remetre els expedients administratius a la Fiscalia als efectes de determinar, si s’escau, les possibles responsabilitats.



©2019 Ajuntament del Vendrell