La Diada de Reis del Vendrell va comptar per primera vegada amb la visita de les Sàvies de les Joguines: la Malika, la Galena i la Bashira. La idea, sorgida de l’Associació Reis d’Orient del Vendrell i amb el suport de l’Ajuntament, ha esdevingut tot un èxit.


També hi van ser presents les Conselleres Reials: la Màgia i la Il·lusió, que ja havien arribat al Vendrell molts dies abans per tal de presentar el conte Un regal de reis a mida, que l’Associació ha realitzat per tal de que tots els infants puguin conèixer aquestes noves personatges.


Les noves figures es van poder veure a la Cavalcada, al recorregut a peu, a l’Adoració de l’Infant Jesús i també al repartiment de paquets per les cases de la vila.


Felip Urgell, president de l’Associació, assegura que “les noves incorporacions arribades de l’Orient, les Sàvies i les Conselleres, han tingut molt bona acceptació”.


El regidor de Festes, igualtat i drets LGTBIQ, Christian Soriano, destaca que “hem aconseguit entre totes i tots fer una cavalcada més igualitària i això és un orgull enorme per al nostre municipi”.

Ara caldrà esperar a la Diada de Reis del 2021 per poder tornar a gaudir de la seva visita.



©2019 Ajuntament del Vendrell