La Regidoria d’Infància i Joventut ha valorat positivament el funcionament de les activitats lúdiques englobades en el programa “Jokirama on Tour”, pensades per tal que els més petits del Vendrell i les seves famílies poguessin passar unes vacances de Nadal encara més entretingudes.

Les activitats van arrencar el 23 de desembre i s’han allargat fins el 4 de gener. Així per exemple, el Centre cívic L’Estació ha acollit la ludoteca per a infants fins a 5 anys, per on hi ha passat 700 nens i nenes, més els corresponents acompanyants. Enguany, la ludoteca i també els tallers han funcionat amb torns de 50 minuts i 15 minuts per regular millor el flux de participants. Abans de començar cada torn s’han repartit les entrades.

Pel què fa als tallers (pintacares, collarets i polseres i tattoos de henna), hi han pres part un total de 180 infants.
Els espectacles, inflables i activitats al carrer també han tingut molt bona rebuda i han estat molt ben valorats, i han servit perquè s’hi divertissin uns 450 nens i nenes.

El Jokirama on Tour també ha inclòs diversos espectacles (discomòbil, concert i pel·lícula), amb l’assistència d’unes 650 persones.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell