L’Ajuntament del Vendrell s’adhereix a la campanya “Cap infant celíac sense caramels”


Tot i que des de fa ja alguns anys els caramels que es repartien durant els diferents actes dels Reis al Vendrell i als nuclis marítims ja eren sense gluten, enguany l’Ajuntament del Vendrell ha oficialitzat la seva adhesió a la Campanya “Cap infant celíac sense caramels”, impulsada per l’Associació Celíacs de Catalunya.


Segons el regidor de Festes, Christian Soriano, “amb aquesta iniciativa l’Ajuntament del Vendrell fa un pas més a l’hora de fer partícips a tots els infants del municipi en aquesta festa tan entranyable”.

Segons es xifra des de l’Associació Celíacs de Catalunya quasi 50.000 infants pateixen celiaquia a Catalunya (el 60%de la població celíaca són infants).
Enguany es repartiran al Vendrell 400 quilos de caramels sense gluten, patrocinats per Esclat - Bon Preu, que a més, són també sense sucres, i 300 quilos de caramels sense gluten, comprats directament per l’Ajuntament. Als nuclis marítims se’n repartiran 200 quilos sense gluten i sense sucres, patrocinats per Esclat - Bon Preu, i 100 quilos sense gluten finançats per l’Ajuntament.

Els caramels es reparteixen tant els dies de recollides de les cartes com la mateixa Diada de Reis durant les cavalcades.



©2019 Ajuntament del Vendrell