El passat 21 de desembre la ciutat de Cervera va cloure la seva capital de la cultura catalana 2019 amb l’espectacle Bachendansa, al Teatre de La Passió davant 1.700 persones.

L’acte fou presidit per la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, amb la presència, entre d’altres, del Paer en Cap (alcalde) de Cervera, Ramón Augé; l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela.

D’altra banda, quan demà les dotze campanades acomiadin l’any 2019, el Vendrell assumirà formalment la Capital de la Cultura Catalana 2020, capitalitat cultural que s’inaugurarà oficialment el dia 25 de gener.

Coincidint amb l’inici del Vendrell 2020, s’inicia també el compte enrere per a la que serà Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021.

Finalment, el 31 de gener vinent finalitza el termini per a presentar candidatures per a la Capital de la Cultura Catalana 2022.©2019 Ajuntament del Vendrell