Amb l’adhesió a la campanya que va iniciar el col·lectiu Casa Nostra Casa Vostra, l’any 2018, amb la finalitat que tots els nens i nenes de Catalunya rebin el rei negre autèntic, la propera Cavalcada dels Reis d’Orient del Vendrell comptarà amb un “Baltasar de veritat”. Una altra novetat és la incorporació de cinc personatges femenins: les tres Sàvies de les Joguines (Malika, Galena i Bashira) i les dues Conselleres Reials (la Màgia i la Il·lusió).

Perquè els infants del municipi coneguin tots els personatges de la comitiva reial, l’Associació de Reis d’Orient del Vendrell ha editat el conte Un regal de Reis a mida, de les autores Anna Alcalà i Ester Grau, amb il·lustracions de Jordi Pellicer, que en la darrera setmana lectiva, abans de les vacances de Nadal, es va explicar a les escoles bressol i de primària, i que es va presentar el passat divendres 20 de desembre, a la Museu Deu.

El mateix divendres 20 de desembre, a la tarda, les dues Conselleres Reials ja es van presentar públicament amb un passeig pel centre comercial del Vendrell i van repartir retallables als infants. Aquesta passejada de les Conselleres Reials es repetirà el divendres 27 de desembre, a partir de les 6 de la tarda.

Al web municipal hi trobareu més informació sobre la recollida de cartes i les cavalcades dels Reis d’Orient al nucli del Vendrell i a les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs: https://www.elvendrell.net/informacio/7029-els-reis-d-orient-al-vendrell-i-a-les-platges-de-coma-ruga-sant-salvador-i-el-francas



©2019 Ajuntament del Vendrell