El Programa Treball i Formació de l’EINA forma part de les polítiques actives d’ocupació, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i està destinat a persones en situació d’atur, prioritàriament les de 45 anys i més, per afavorir-ne la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat.
Aquest matí, a la Sala de Plens, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha donat la benvinguda a les 32 persones contractades, que en aquest cas, tindran com a objectiu principal dur a terme un pla de xoc per millorar la neteja viària i la retirada d’herbes a la via pública. Martínez ha explicat que a través d’aquests programes “d’una banda, podem ocupar col·lectius de difícil inserció laboral i, de l’altra, reforçar serveis que presta l’Ajuntament”. En aquest cas, s’ha volgut posar el focus en la millora de l’espai públic i la neteja dels carrers.

El programa “Treball i formació” combina accions d’experiència laboral i accions de formació durant 6 o 12 mesos. En concret, en aquesta ocasió s’han contractat 12 persones que faran tasques de peó i manteniment a la via pública i 5 persones que treballaran com a informadors i auxiliars administratius. Dos d’aquestes últimes es destinaran a les obres de la Carretera del Doctor Robert, com a informadores i punt de contacte amb els veïns i veïnes de la zona.


D’altra banda, es contracten 10 persones com a peons de medi natural i neteja, destinats especialment a reforçar la neteja de carres i males herbes.


D’altra banda, s’han contractat també 5 dones que treballaran com a informadores i auxiliars administratives en diferents departaments municipals.



©2019 Ajuntament del Vendrell