Aquest dilluns s’ha donat a conèixer el contingut de la programació del “Temporada” de gener a juny del 2020, que com ja és habitual, presenta una oferta atractiva de concerts i espectacles teatrals de qualitat i de registres de tot heterogenis per intentar atraure al públic més ampli possible.

Com a novetat, el Temporada estrena el 2020 incorporant una oferta d’abonaments que vol millorar les possibilitats per gaudir de la programació a bons preus. Així per exemple, d’entre una dotzena d’espectacles, es pot escollir l’opció de l’”abonament +3”, per triar de 3 a 4 espectacles amb un 30% de descompte; l’”abonament +5”, que permet triar entre 5 a 7 espectacles i ofereix un 35% de descompte; “l’abonament +8”, que permet triar a partir de 8 espectacles i ofereix un 40% de descompte i “l’abonament jove” per a joves de fins a 25 anys, i que a partir de 3 espectacles ofereix un descompte del 50%.

Els abonaments es poden comprar a partir d’aquest dimarts 17 de desembre i les entrades individualitzades a partir del dijous 19 de desembre, a la Regidoria de Cultura; a l’Auditori Pau Casals, a la taquilla (una hora abans de la representació) o bé online al web www.temporada.cat

Pel què fa a les propostes musicals del proper semestre, hi tindran un paper destacat les relacionades amb el jazz. Així per exemple, l’Auditori Pau Casals acollirà el concert de Mònica Green 30 anys&The Project Soul l’1 de febrer; el del Ronald Baker Quintet el 21 de març o el de Perico Sambeat i la Big Band de l’Escola Músics el 9 de maig. També en clau de jazz, l’Auditori del Tívoli, de la seva banda, acollirà el del Connexions Trio el 3 d’abril.

El “Temporada” també inclourà espectacles musicals diferents com l’experiència que proposa “Invisibles” el 8 de febrer a l’Auditori del Tívoli, un projecte musical de caire social, centrat en el fenomen migratori. També destaca l’espectacle “Estómac” de la pianista i compositora Clara Peya el 15 de febrer a l’Auditori Pau Casals o el concert de Northern Cellos, un projecte innovador que busca posar en escena els estils més actuals de la música a través de la singular formació del quartet de violoncels i que serà el dissabte 11 d’abril a l’Auditori Pau Casals.

L’oferta musical del “Temporada” es completa amb un espectacle familiar de “Landry El Rumbero” el 19 d’abril a l’Auditori Pau Casals; el mestratge de Chicuelo i Marco Mezquida amb un interessant diàleg entre la guitarra flamenca i el piano el 25 d’abril a l’Auditori Pau Casals o l’actuació de l’Orquestra Camerata XXI, que entre altres, el 23 de maig interpretarà a l’Auditori el Quartet de corda en mi menor, una obra que fa 120 anys que no s’ha tocat en públic amb l’arranjament d’orquestra de cordes.

Per arrodonir les propostes musicals el 14 de març arribarà al TÀG “Kuryous Link en concert”, protagonitzada per Serpico (veu), Juan Antonio Campos (baix), Pemi Rovirosa (guitarra) i Jorge Linares (bateria). Aquesta banda cosmopolita i dinàmica es presentarà a casa seva oferint un concert gala, en què hi participaran amics de la banda com Joan Reig, Pemi Fortuny, Nerea Bassart, Jordi Mena, Zim, Art2, Jimmy Piñol, la Companyia de dansa La Factoria i Manel Lucio, entre molts d’altres.

El gruix de propostes teatrals per al primer semestre del 2020 també són del tot heterogènies: el TÀG acollirà “Cançó per tornar a casa” de T de Teatre el 29 de febrer; “Calma” de Guillem Albà el 7 de febrer; “Bye, bye, confetti” el 22 de febrer; “Bona gent” amb Quim Masferrer el 29 de març; “Lapònia” el 4 d’abril; “Solitud”, producció del TNC, el 18 d’abril, “Cobertura”, el 8 de maig, amb Bruno Oro i Clara Segura, o la producció pels més petits “El monstre de colors” el 10 de maig .

I després de l’èxit de l’any passat, el nou “Temporada” incorpora altre cop el format “Off”, un conjunt d’espectacles de petit format pensat especialment per atraure el públic jove, en el què espectadors i actors coincidiran tots dalt de l’escenari del TÀG, buscant la proximitat i complicitat mútua, amb un aforament reduït i limitat. Així, el divendres 14 de febrer arribarà “Romeo y Julieta. Una mirada distinta” i el 20 de març serà el torn de tres petites obres en format de microteatre: Casualitats, El Número i La Catarsi. Les tres es representaran en diferents espais del teatre i tindran una durada aproximada de 15 minuts cadascuna. La darrera proposta de l’Off Temporada serà “P.A.U. Paisatges als ulls” el 24 d’abril.

Programació de l’Orgue i dels Pastorets del Vendrell
En aquest número del “Temporada”, el públic també hi podrà trobar la programació de gener a juny de l’Orgue del Vendrell, que s’enceta el 27 de març amb el concert “Sons de Passió III”, a càrrec de l’Agrupación Musica Virgen del Consuelo i l’organista Josep Mateu. Continuarà el 17 d’abril amb l’entrega de premis del III Concurs Benvingut Socias de composició per a violoncel i orgue. I acabarà el 22 de maig amb el concert “Elles i la música sacra”, a càrrec de l’organista Pedro Aguiló i el Cor Joves Veus.
Al “Temporada” també es pot consultar el calendari de representacions dels Pastorets del Vendrell i dels Pastorets infantils.


La programació completa del Temporada gener-juny es pot consultar al web http://temporada.cat/.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell