Aquest dissabte arriba al Vendrell una coproducció del Teatre Àngel Guimerà, juntament amb els principals teatres de la demarcació de Tarragona. 'Vaselina', dirigida per Sergi Belbel, ha estat uns mesos a la Villaroel (Barcelona), amb molt bones crítiques, i ara ha iniciat gira per arreu de Catalunya.

L'argument de l’obra ens situa als Estats Units, país que juntament amb els països aliats, acaben de bombardejar Mèxic per destruir totes les seves plantacions de droga. Fil, un noi cínic i desil·lusionat, i Charlie, un animalista convençut i defensor dels drets civils, cultiven grans quantitats de marihuana al seu pis per intentar fer el gran cop de les seves vides: invertir el funcionament del mercat i exportar-la a Mèxic. A ells dos s’hi afegirà Wanda, una noia obesa i insegura, i Mina, la mare del Fil, una dona frustrada que acaba de sortir d’una clínica per desintoxicar-se del vici que sempre l’ha perseguit.

Tot es complica quan, després de 22 anys d’absència, torna a casa el pare del Fil i exmarit de la Mina, desvetllant a tots el seu perillós secret.
Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Autor: Gabriele Di Luca
Director: Sergi Belbel
Intèrprets: Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joan Miquel Reig, Artur Busquets i Karin Barbeta
Producció: Sala Trono
Amb el suport: Teatres de Tarragona, Teatres de Valls, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell i Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa


Dia: Dissabte 30 de novembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell