L'any passat el Temporada va estrenar un nou projecte, l'Off Temporada. Espectacles de petit format, on públic i actors comparteixen escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït.

Per aquest divendres 22 de novembre l'Off Temporada ha programat una obra teatral produïda per la companyia de la Sala Flyhard, una sala que va néixer com un espai on es programaven les obres de la Companyia Flyhard, un espai on una obra podia estar en cartell sense data de sortida, amb un equip d’actors més o menys fix, un dramaturg i director de capçalera, etc. L’activitat de Flyhard s’ha anat transformant de companyia a productora en els darrers anys, mantenint la implicació com a productora en totes les obres que es programen, però s’ha obert la porta a molts creadors (i els equips artístics amb què han comptat, des d’actors fins a escenògrafs) que, dins la línia marcada i reconeixible que té la Flyhard, han enriquit enormement la sala com a creadora de continguts.

'Els dies mentits' té com a protagonista una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la meticulosament, dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida mai surti al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap ben poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari. Una dona que se sincerarà per primera vegada davant de tothom.

'Els dies mentits' és un calendari de totes aquelles mentides que hi ha en el món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabem dient per sentir-nos integrats dins d’una societat sexualitzada. Unes mentides que fan la nostra vida més bonica i plaent, però que, alhora, poden ser còmiques, absurdes i esquinçadores.
La peculiaritat d'aquest nou projecte és que té un format íntim, molt directe amb els actors, i per això és molt important la compra prèvia d'entrades, ja que l'aforament és molt limitat. Per fer-ho, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

 

'Els dies mentits'


Autora i directora: Marta Aran
Intèrpret: Lara Salvador
Producció: Sala Flyhard

Dia: Divendres 22 de novembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Durada aproximada: 1 hora i 15 minuts
Preu: 10 euros
Preu amb descompte: 7 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell