Avui al matí, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha donat la benvinguda a sis joves seleccionats per iniciar pràctiques laborals de sis mesos de durada dins del programa de Garantia Juvenil, que corresponen a als següents perfils laborals: 1 tècnic de medi ambient, 1 tècnic de participació ciutadana, 2 tècniques d’intermediació laboral, 1 tècnica de joventut i 1 tècnica recursos humans.


Durant el mes d’octubre s’ha realitzat un procés de selecció a L’EINA dirigit a joves menors de 30 anys que han finalitzat els estudis de Grau i que volien fer pràctiques laborals a diferents departaments de l’Ajuntament del Vendrell.

Les persones seleccionades, a més, havien de complir aquests requisits:

-Estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil i estar donat d'alta al Servei d'Ocupació del Vendrell-L'EINA.
-Estar donat  d'alta al Servei d'Ocupació de Catalunya i comunicar a l'oficina del SOC que es vol formar part d'aquesta oportunitat laboral.
-Ser susceptible de ser contractat en la modalitat de contracte en pràctiques.

Aquest projecte està subvencionat per la Unió Europea, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el lema "El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur" i compta amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell