Fruit d’una investigació conjunta, ahir, dimarts 29 d’octubre, la Policia Municipal del Vendrell i la Guàrdia Civil van desmantellar una plantació i un laboratori de marihuana de l’interior d’un habitatge que estava tapiat per evitar la seva ocupació. En total, es van decomissar 2.562 plantes de cannabis sativa i nombrosos utensilis per al seu cultiu. Al matrimoni responsable d’aquesta plantació se’ls imputa els delictes de tràfic de drogues i de defraudació del fluid elèctric.

La investigació es va iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana i es van establir diversos dispositius per localitzar i desmantellar la plantació clandestina i identificar el seu responsable.

 


En un dels dispositius policials es van detectar moviments inusuals del principal investigat, el qual, després de ser identificat i d’informar-lo sobre els indicis de la investigació, va col·laborar facilitant l’accés als agents al seu habitatge. Un cop dins d’aquest habitatge, els investigadors van constatar l’existència d’un accés cap a un altre de contigu on hi havia una plantació de marihuana. Per tot això, amb la corresponent autorització judicial es va accedir a aquest habitatge contingu, es va procedir al desmantellament de la plantació i del laboratori i es va procedir a la detenció del matrimoni responsable, els quals estan a disposició dels jutjats.



©2019 Ajuntament del Vendrell