Aquest proper dissabte, l'escenari de l'Auditori Pau Casals s'omplirà de 18 músics, que formen una big band plena d'energia i que s'ha anat consolidant com una de les dues grans orquestres de jazz del Taller de Músics: la 'Tak! Original Jazz Orquestra'.


Tak! és un projecte musical format per quatre músics amb la intenció de buscar un so i una personalitat propis dins el món del jazz, amb una constant comunicació i bona entesa dalt l'escenari, que provoca un resultat fresc i agradable per a l'oient.

 


En aquesta ocasió, aquesta formació s'amplia amb l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics (OJO), trobant sonoritats noves amb temes de l'últim disc “Free-can-do” i algun tema inèdit per a l'ocasió.


Sota la direcció del reconegut trompetista David Pastor i formada per músics de gran prestigi, l’OJO està dotada d’una identitat pròpia, esdevenint una orquestra sòlida, ambiciosa i amb energia. En la línia de les grans orquestres nord-americanes i europees, omple de sonoritat original les composicions d’artistes com Santiago Auserón, Mala Rodríguez, Cris Juanico, Biel Ballester, Big Mama o Miqui Puig.

L’OJO com a orquestra formativa:

A banda ser una via per tal que l’artista pugui presentar els seus projectes, l’Original Jazz Orquestra funciona també com a eina pedagògica. La banda és una de les orquestres formatives del Taller de Músics, destinada a potenciar el planter de joves músics que hi estudien.
La primera d’aquestes orquestres formatives va ser La Jove Big Band, nascuda el 1984 amb l’objectiu de recollir una selecció de músics que havien assolit el nivell mitjà dins el programa formatiu de l’escola, els quals rebien formació complementària i específica a la posada en escena. Posteriorment va néixer l’Original Jazz Orquestra per tal de recollir els talents més destacats de La Jove Big Band, augmentant-ne els nivells d’exigència i d’excel·lència, dotant-los d’un bagatge professional.
L’Original Jazz Orquestra representa, doncs, una plataforma professional dels joves músics, un graó més en el procés d’aprenentatge i d’incorporació al camp escènic i professional.

Intèrprets:


Roger Martínez, saxo alt
Joan Solana, piano
Manel Fortià, contrabaix
Marc Bódalo, bateria
Roser Monforte i Haizea Martiartu, saxo alt
Nil Mujal i Victor Verge, saxo tenor
Paula Carrillo, saxo baríton
Jaume Torné, Jordi Fontanillas, Joan Mar Sauqué i Armand Noguera, trompeta
Eva Garín, Vicent Pérez, Eduard Prats i Pere Alcon, trombó
Pau Mainé, guitarra
David Pastor, direcció

'TAK! & ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MÚSICS'
Dia: Dissabte 2 de novembre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros

 



©2019 Ajuntament del Vendrell