10 15 Premiats Concurs fotografiawEl passat 11 d’octubre va tenir lloc, a la sala d’exposicions la Fusteria del Vendrell, el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de les obres presentades al XXI Concurs de Fotografia “Làpides, escultures i records amb història dels cementiris del Baix Penedès”, organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell.

Els premis es van repartir de la següent manera:

 

 

Primer premi, amb 350 €: Jordi Ventura Carbó, per la foto Llums i ombres II
Segon premi, amb 250 €: Lluís López Carceller, per la foto Extrema solitud
Tercer premi, amb 200 €: Victòria Navarro Urgell, per la foto Angelet de la Guarda

El nombre d’obres presentades al Concurs d’enguany va sumar un total de cinquanta fotografies, fetes per divuit concursants.

Molts autors i autores són ja habituals en el Concurs però també hi ha hagut la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors són: Barcelona, Calafell, Castellar del Vallès, Igualada, Puigdàlber, La Ràpita, el Vendrell i Vilafranca del Penedès.

Tant les obres premiades com les obres participants estaran exposades a la sala d’exposicions la Fusteria (carrer Major, 16) fins al 10 de novembre de 2019.

Les obres no premiades podran ser recollides a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24) del 18 de novembre al 20 de desembre de 2019.

 

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell