22 07 2019 Visita teatralitzada Maria RosawAquest estiu el Museu Àngel Guimerà va iniciar un cicle d’espectacles de format intimista sota el nom d’”ELS DILLUNS AL MÀG”, que acollia quatre propostes, totes al voltant de la figura del dramaturg vendrellenc, Àngel Guimerà. La bona rebuda que van tenir les activitats per part del públic assistent, ha fet que torni un dels èxits del cicle, la “Visita teatralitzada de Maria Rosa”.

El dissabte 12 d’octubre, a les 12 h, coincidint amb la celebració de la Fira de Santa Teresa, es podrà gaudir al Museu Àngel Guimerà d’una nova sessió a càrrec de la companyia Amelie Produccions, que s’aproxima a una de les peces teatrals més celebrades d’Àngel Guimerà, Maria Rosa, un text inspirat en una història real que succeí a mitjan del segle XIX durant la construcció d’una carretera. La companyia de teatre, a través de l’adaptació del text a càrrec de Pep Vinyes, guiarà la visita per les diferents sales del museu a través d’aquest drama social i amorós.

El preu de l’espectacle és de 5 euros per persona. Les entrades es poden adquirir anticipadament a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 o al correu electrònic elvendrell.elsmuseus@elvendrell.net; i 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle al mateix museu (si encara queden entrades). Les places són limitades.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell