10 03 Rp MitjaMarato webEl proper diumenge 27 d’octubre tindrà lloc la 33a edició de la Mitja Marató del Vendrell amb cinc proves: la Mitja Marató de 21 km, la de 10 km, la de 5 km, curses infantils i l’Specials.

La Mitja i les curses 10 km i 5 km començaran a les 9:30 h amb sortida i arribada a la Rambla. Quan finalitzi la Mitja, es faran les curses infantils i l’Specials.

El regidor d’Esports, Rubén Gràcia, ha destacat que “es comptarà un any més amb la participació de Tots Junts Correm, un col·lectiu que fa una valuosa tasca d'integració i solidaritat”. També ha fet un agraïment a totes les empreses, persones particulars i entitats que hi col·laboren, especialment a Runners el Vendrell, Filirun i Triathlon Penedès Costa Daurada. Representants d’aquestes tres entitats han fet fet una crida a la participació, tant de corredors com de voluntaris, que són molt necessaris per al bon desenvolupament d’aquest esdeveniment esportiu. Rubén Gràcia, també ha fet una menció especial a la col·laboració d’alumnes del cicle formatiu d’Ensenyament i Animació Sociesportiva (EAS) de l’institut Andreu Nin.

Les inscripcions es poden fer al web www.mitjadelvendrell.org, en la qual també s’hi poden inscriure les persones que vulguin col·laborar com a voluntaris per donar suport a l’organització. Tots els participants rebren com a obsequi una samarreta tècnica commemorativa de la cursa.

Una de les novetats d’enguany serà que, al tractar-se de la 33a edició, la persona que es classifiqui en la posició 33 tindrà un premi especial gràcies a la col·laboració de Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa.

Més informació: https://www.mitjadelvendrell.org/



©2019 Ajuntament del Vendrell