10 02 Recepció alumnes Pau CasalswAhir a la tarda, la regidora d’Educació i Cultura, Silvia Vaquero, i el 1r tinent d’alcalde, Christian Soriano, van rebre un grup d’alumnes de l’Escola Pau Casals del Vendrell, acompanyats per la directora del centre, Aurora Ventosa i pel mestre Josep Borrut. Els nens i nenes van acudir-hi per presentar-los el projecte que van elaborar el curs passat sobre la mineria i la ceràmica al Baix Penedès i que va quedar finalista al Mobile History Map 2019 del programa mSchools.

Aquesta és una iniciativa impulsada pel Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA, amb l’objectiu d’ajudar alumnes i docents a integrar les tecnologies mòbils a l’aula.

Es dóna el cas que l’any passat la mateixa escola ja va presentar al concurs una geolocalització dels rellotges de Sol del terme municipal del Vendrell, que va resultar guanyador d’un dels premis.

La regidora va valorar molt positivament el treball fet pels alumnes, que els ha permès treballar transversalment temes com la geologia o la història, entre altres. Com a obsequi, la regidora els va lliurar un val per una sessió de torn a l’Aula de Ceràmica i la Petita Història d’Apel·les Fenosa.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell