09 26 Dr RobertwAquest proper dilluns 30 de setembre s’iniciaran les obres del projecte de reurbanització dels carrers del Doctor Robert, Prat de la Riba i Nord.

En concret, la primera fase dels treballs s’executarà en el tram del carrer del Dr. Robert, entre la carretera de Valls i el carrer del Doctor Robert, 40-42.

Mentre durin les obres d’aquesta primera fase, que tindran una durada aproximada d’entre dues i tres setmanes, aquest tram del carrer estarà tallat al trànsit de vehicles, excepte veïns, però continuarà obert al pas dels vianants. En concret, els veïns podran accedir a la carretera de Valls pel carrer del Nord. Un cop allí, l’únic sentit de circulació obert serà cap al nord.

Amb motiu de les obres, la parada de bus que està situada al davant del Col·legi Sagrat Cor, i que afecta el transport escolar d’aquest centre i el de Camp Joliu, es traslladarà al davant del Banc de Santander de la carretera de Valls.

Malgrat les obres, està previst que el servei de recollida de brossa no pateixi afectació.

Les obres de reordenació i millora del c/ Dr. Robert, c/ Prat de la Riba (entre c/ Dr. Robert i la Rambla), c/ Sant Magí (entre c/ Dr. Robert i c/ Nord) i c/ Nord (entre c/ Sant Magí i c/ Pagesia Catalana), contemplen la renovació total dels paviments, serveis urbans, senyalització i mobiliari urbà. Amb aquesta actuació, l’Ajuntament del Vendrell ampliarà l’àrea de l’illa de vianants del centre urbà, com a estratègia de dinamització i potenciació de la seva àrea comercial.

Aquí Diputació imatgew

 



©2019 Ajuntament del Vendrell