09 25 rp cultura urbana webEl festival Cultura Urbana el Vendrell celebra aquest proper dissabte 28 de setembre la seva 9a edició.

Un any més s’organitza aquesta trobada internacional, que tindrà unes 24 persones participants procedents d’altres països, sobre uns 50 inscrits. S’espera que aquest nombe s’incrementi i que enguany sigui l’edició amb més participació.

Com en cada edició, el festival inclourà el tradicional concurs de grafits, que començarà a partir de les 9:30h a l’inici de la via verda del Vendrell.

La resta d’actes de la jornada tindran lloc a la tarda, a la plaça Nova. A partir de les 15:30 h s’hi faran les competicions de Break Dance: l’Open 1VS1 (classificació per la competició internacional dels Estats Units), la BGIRLS 1VS1 (modalitat femenina) i la KIDS 1VS1 (infantil). I a partir de les 20 h, es farà la clàssica “batalla de galls” MC Battle.

La jornada estarà dinamitzada pels populars Jandro i Keor i el Dj Vientiane.

El Cultura Urbana del Vendrell, una de les activitats destacades de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, és un esdeveniment plenament consolidat que ja forma part del calendari europeu d’aquest moviment. 

Cartell



©2019 Ajuntament del Vendrell