01 Terra Baixa amb títolwLa programació del Temporada comença aquest dissabte i amb una cita molt especial: els 10 anys del Teatre Àngel Guimerà. Serà un espectacle amb doble sessió: a partir de les 19h, el hall del teatre es convertirà en un espai musical, amb la formació baixpenedesenca The Beatles Jazz Project. El públic assistent podrà escoltar la seva música i degustar una consumició.


The Beatles Jazz Project escull temes de la coneguda banda de Liverpool i se'ls fa seus fent-los passar pel sedàs del jazz, de la música moderna i de les músiques improvisades.
De fet, The Beatles Jazz Project entén la paraula jazz com a concepte d'agafar un tema i variar-lo jugant amb la improvisació i la variació rítmica, melòdica i harmònica combinant-ho amb l'adaptació de temes de "The Beatles" en els diferents estils del jazz i la música moderna.


The Beatles Jazz Project
Intèrprets:
Gemma Rafecas, veu
Albert Recasens, piano
David Ibarz, baix elèctric
Joan Anton Romagosa, bateria


Seguidament, a partir de les 20.30h, els Inestables faran realitat la interpretació de 'Terra Baixa' a l'escenari del TÀG. I és que fa 10 anys, quan es va inaugurar el teatre, el públic en va presenciar un intent 'fallit' per part de la companyia, però aquest proper dissabte, no serà així... Una versió adaptada pels mateixos Inestables, que porta per títol 'Terra Baixa, explicada per la Nuri'.


Autor: Àngel Guimerà
Adaptació: Roger Llovet
Direcció i readaptació: Pep Vinyes
Intèrprets: Ester Miret, Gemma Ruiz, Enric Batlle, Mònica Tutusaus, Hermini Caballero, Carles Guasch, Joan Ferré, Pere Joan Rovira, Nil Vinyes, Àngels Navarro, Jaume Alsina i Jordi Pla
Companyia: Grup de Teatre Inestable del Vendrell (GTIV)


L'entrada per a l'espectacle dels #10anysTAG és conjunta i, per tant, inclou tant el concert com l'obra de teatre. El preu és, com la xifra de l'aniversari, 10 euros.
Cal recordar que una novetat important de la programació de tardor és el nou sistema de venda d'entrades. Les persones interessades disposaran de 2 opcions: a través del web www.temporada.cat es podran adquirir les entrades sense comissions, i amb el descompte que disposi cada persona (Biblioteca, TresC, Associació Musical Pau Casals, etc.), o bé, com és habitual, presencialment a l'edifici de Cultura( La Rambla, 24).


Les entrades es posen a la venda aquest dimecres 25 de setembre, a les 9h.



©2019 Ajuntament del Vendrell