09 06 Cursa Pau capellwAquest matí, a les instal·lacions del Club de Tennis El Romaní, s’ha presentat la 3a edició de la cursa “Vine a córrer amb Pau Capell” que tindrà lloc demà dissabte 7 de setembre.

El recentment guanyador de la Ultra Trail del Mont Blanc és soci d’aquest club des de petit, i des de fa uns anys organitza aquesta cursa que permet gaudir d’una jornada esportiva agradable i oberta a tots els públics, ja que compta amb cursa d’adults (8 km), cursa juvenil (4 km) i cursa Kids (2 km). El president del Club de Tennis El Romaní, Anicet Puigdollers, i el regidor d’Esports, Rubén Gràcia, han acompanyat Capell a la presentació i han animat tothom a participar-hi. “És una bona motivació poder fer esport al costat d’un campió com en Pau Capell”, ha assegurat Gràcia.

 

La sortida de la cursa d’adults serà a les 9.30h i la de juvenils i kids a les 10.30h, des del Club de Tennis el Romaní. El preu d’inscripció és de 5 € (inclou welcome pack i avituallament final). Al finalitzar la cursa hi haurà premis i sortejos entre tots els participants.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell