08 27 Visita teatralitzada Maria Rosa 12 webAquest estiu el Museu Àngel Guimerà ha acollit un nou cicle amb el nom d’”ELS DILLUNS AL MÀG”; quatre propostes diferents que han girat al voltant de la figura del dramaturg vendrellenc, Àngel Guimerà, les quals han tingut èxit d'assistència.

 

Tal com indica el nom del cicle, les activitats s’han dut a terme els dilluns de juliol i agost, a les 20 h. Tot i ser un dia que, habitualment, els museus tenen les portes tancades per descans, les responsables del museu van decidir arriscar-se a oferir aquests espectacles el primer dia de la setmana, ja que era el dia que normalment no es feia cap acte al municipi, i volien complementar l’oferta cultural de la zona amb noves activitats.

 

Així doncs, al Museu Àngel Guimerà s’ha pogut gaudir dels espectacles “Una visita musical per a una vida teatral”, amb el divulgador musical David Puertas; “Terra baixa en essència”, amb l’actor Jordi Mateu; la “Visita teatralitzada de Maria Rosa”, amb la companyia teatral Amelie Produccions, i el “Recital de poemes de Guimerà contra la injustícia”, amb els rapsodes Joan Gibert i Janet Riambau i el músic Jordi Moliné, amb un gran èxit d’assistència. La bona acollida que van tenir les propostes, va fer que s’obrissin dues sessions més a les 22 h els dos últims dilluns d’agost, exhaurint les entrades. El públic assistent, que va destacar l’alta qualitat de les activitats, va poder gaudir, a més a més, d’una copa de vi del Penedès en finalitzar cada sessió.

L’organització valora molt positivament la bona rebuda d’aquest primer cicle d’espectacles, i ja està preparant una nova programació de cara a aquesta tardor, amb novetats que també s’obriran al públic familiar.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell