08 23 gegants trobats webDesprés d’una setmana de patiment per la sostracció d’un remolc dels Gegants i Nans del Vendrell amb els gegants Salvador i Teresa en el seu interior, que estava en nau municipal, avui s’ha rebut la bona notícia que han estat trobats en bon estat en una carretera de la província de Castelló.

 

El remolc ha estat localitzat avui al matí per una unitat de la Guàrdia Civil de Borriana en una carretera secundària entre Nules i Moncofa, i s’han posat en contacte amb l’entitat per notificar-los la troballa. Els gegants es troben en bon estat i es preveu que aquest cap de setmana es faci una benvinguda a l’Ajuntament del Vendrell.

Des de l’Ajuntament del Vendrell s’agraeix la implicació de les entitats i persones particulars, tant del municipi com de fora, i dels mitjans de comunicació a l’hora de col·laborar en la crida per recuperar els gegants, i es felicita els diferents cossos policials -Policia Municipal del Vendrell, policies locals d’altres municipis, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil- per la seva tasca i poder tornar a tenir a casa el Salvador i la Teresa.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell