08 23 rp operacio matalas webDel dilluns 26 d’agost al diumenge 1 de setembre, la Policia Municipal del Vendrell farà una campanya especial de vigilància i control d’abocaments de restes de tot tipus fora dels llocs indicats, sota el nom d’Operació Matalàs.

És previsible que a l'última setmana d'agost, abans de finalitzar les vacances, hi hagi la necessitat de desfer-se de mobles, estris, runa i altres objectes, i això no es fa sempre de la manera correcta.

Per aquest motiu, en horari nocturn i a les primeres hores del matí, amb una patrulla de paisà i amb vehicle camuflat, es farà vigilància en diferents hores en una vintena de punts de tot el municipi on s’han registrat més actes i denúncies per aquests actes incívics.

En el cas d’enxampar persones fent aquesta infracció, es procedirà a la seva identificació i denúncia. Es recorda que, segon l’Ordenança del Civisme i la Conviència, la sanció pot ser de fins a 3.000 euros.

D’altra banda, al web de l’Ajuntament del Vendrell es pot trobar informació de com poder desfer-se de forma correcta de diferents tipus residus:

https://www.elvendrell.net/images/stories/el-vendrell-per-temes/serveis_municipals/Residus/RECOLLIDA_DE_RESIDUS_2018.jpg

També es pot trucar al telèfon 977 166 400.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha explicat que “la setmana que ve la Policia Municipal durà a terme l’Operació Matalàs per informar, dissuadir i, si correspon, sancionar aquests actes incívics de deixar runes i residus on no pertoca, que suposen una mala imatge, un impacte al medi i un cost extraordinari, que al final paguem tots, per a la seva retirada”.



©2019 Ajuntament del Vendrell