08 21 setmana gent granLa Setmana de la Gent Gran del Vendrell es celebrarà enguany del 16 al 21 de setembre. Aquesta tradicional trobada compleix ja catorze anys i té un programa d’activitats que inclou una caminada, xerrades, un espectacle i un dinar de germanor.

 

Per a alguns dels actes cal realitzar inscripció prèvia a l’Àrea de Gent Gran, a l’Esplai del Tívoli o a les associacions de gent gran, i el termini per fer-ho finalitza el 5 de setembre.

Les activitats començaran el dilluns 16 de setembre amb una caminada popular, amb esmorzar gratuït inclòs, que farà el recorregut El Vendrell – Mon La Bassa – Camí Edèn Park – Plaça del Mercat. La sortida serà des del Monument dels Castellers i durant el recorregut es visitarà la reserva d’animals de Mon La Bassa. Cal fer inscripció prèvia.

Una altra de les propostes serà unes xerrades sobre “Què cal saber de l’insomni”, a càrrec de la farmacèutica Carme Mestres. Aquestes xerrades es realitzaran el dimarts 17 de setembre a l’Associació de Gent Gran El Tancat, el dimecres 18 de setembre a l’Associació de Gent Gran del Vendrell (Tívoli) i el dijous 19 de setembre a l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Barris Marítims (Coma-ruga) i el 26 d’octubre a l’Associació de Gent Gran del Vendrell (Tívoli). L’horari és a les 11 h i són gratuïtes.

El divendres 20 de setembre, a les 17 h, a l’Associació de Gent Gran del Vendrell (Tívoli), es realitzarà un espectacle de playback a càrrec del grup Cel Obert de Torredembarra. L’activitat també és gratuïta.

I el dissabte 21 de setembre es farà el dinar de germanor en un restaurant d’Alcover. La sortida serà a les 12:30 h, al Monument als Castellers, i la tornada serà a les 19 h. El preu del dinar i de l’autocar és de 15 euros. Cal fer inscripció prèvia.

La Setmana de la Gent Gran del Vendrell està organitzada per l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell en col·laboració amb les quatre associacions de gent gran del municipi (l'Associació de Gent Gran del Vendrell, l'Associació de Gent Gran del Tancat, l'Associació de Jubilats i Pensionistes dels barris marítims i l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Vendrell).

Cartell



©2019 Ajuntament del Vendrell