08 20 16 Pavvla webEl proper dissabte 24 d’agost, a les 20:30 h, a l’Auditori Pau Casals, tindrà lloc l’actuació de Pavvla, una de les artistes emergents i amb més projecció de Catalunya, que s'ha convertit en la veu de tota una generació.

 

Després de posicionar-se com una de les noves i més importants propostes indie de l'actualitat amb el seu disc de debut Creatures (2016), Pavvla ara presenta Secretly hoping you catch me looking (2018). En aquest segon àlbum deixa de banda la nostàlgia i la ingenuïtat per agafar la bandera de la provocació i una actitud molt més gamberra, amb un directe explosiu a la vegada que intimista, en què segueix demostrant perquè la seva proposta ha estat aclamada arreu.

 

Amb prop d’un centenar de concerts a les espatlles al nostre país i a l’estranger, Pavvla actua als principals festivals de casa nostra i compta amb milers d’escoltes a les plataformes de streaming.

Paula Jornet, Pavvla, ha estat una les de actrius que ha protagonitzat la sèrie La Riera de TV3, feina que li ha permès fer realitat el seu somni de poder editar dos discs.

Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i a les taquilles del mateix Auditori.


PAVVLA 'Secretly hoping you catch me looking'

Dia: Dissabte 24 d'agost

Lloc: Auditori Pau Casals

Hora: 20.30 h

Entrada: 13 €

Entrada amb descompte: 10 €

 



©2019 Ajuntament del Vendrell