08 13 Dilluns MÀGwDurant els mesos de juliol i agost el Museu Àngel Guimerà ha ampliat la seva programació els dilluns al vespre amb un seguit d’activitats amb el nom d’”ELS DILLUNS AL MÀG”, que han tingut una gran acollida per part del públic assistent.

Després de la bona rebuda durant el mes de juliol i els primers dilluns d’agost, s’ha decidit ampliar les sessions de les dues últimes propostes teatrals que oferiran, la “Visita teatralitzada de Maria Rosa”, a càrrec de la companyia Amelie Produccions, i l’espectacle “Terra baixa en essència”, de l’actor Jordi Mateu, ja que han exhaurit localitats. Així doncs, el públic que ho desitgi encara té l’oportunitat de gaudir d’aquestes dues propostes a les deu del vespre, dilluns 19 d’agost amb “Maria Rosa”, i dilluns 26 d’agost amb “Terra baixa”.

En finalitzar cada espectacle es podrà degustar una copa de vi del Penedès.

El preu dels espectacles és de 5 euros per persona. Les entrades es poden adquirir anticipadament a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 o al correu electrònic elvendrell.elsmuseus@elvendrell.net; i 30 minuts abans de l'inici de l 'espectacle al mateix museu (si encara queden entrades). Les places són limitades.

Per a més informació: Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84 i c/e elvendrell.elsmuseus@elvendrell.net.



©2019 Ajuntament del Vendrell