08 12 Cursa solidària RAwAhir al matí va tenir lloc la presentació de la 5a edició de la Cursa Solidària Le Méridien Ra, amb la presència dels regidors de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, Rubén Gràcia i Mar Negro; la Coordinadora de Promoció Esportiva de l'Ajuntament de Calafell, Maite González; el Director Tècnic de la prova, Jaume Serra i la directora de Màrqueting de Le Méridien Ra, Desirée Santos.


La Cursa solidària tindrà lloc el dia 15 de setembre, a partir de les 8.30h. Serà, altre cop, una cursa mixta, oberta per a homes i dones majors de 15 anys, que podran escollir entre un recorregut de 5 i 10km de distància. El preu de la inscripció continua sent de 12,5 €. La recaptació íntegra de la cursa serà enguany per a Càritas del Vendrell.


La sortida i l'arribada tindran lloc des de l'Hotel Le Méridien Ra, recorrent el passeig entre la platja de Sant Salvador (el Vendrell), Calafell i Segur de Calafell. L’organització espera arribar enguany a igualar o fins i tot superar els 120 participants de l’any passat.

Des de l'hotel i els ajuntaments implicats (Calafell i el Vendrell) animen a tothom a participar i viure una experiència agradable corrent a la vora del Mediterrani, i donant suport a una iniciativa solidària. A més, tots els participants en aquesta cursa solidària rebran com a regal una samarreta tècnica i podran participar en sortejos de diferents estades en hotels, dinars, sopars, massatges.... a l'Hotel Le Meridien Ra. A l’arribada de la cursa s’oferirà un petit brunch.


Les inscripcions es poden fer ja a la pàgina web http://www.athleticevents.net fins el dijous 12 de setembre.



©2019 Ajuntament del Vendrell