08 12 Valoració festiuetwL’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha fet avui al matí una primera valoració del Festiuet, el festival de música que ha omplert Coma-ruga aquest divendres i dissabte.

D’una banda, Martínez s’ha felicitat per la bona acollida dels concerts, que han omplert el recinte habilitat per la organització amb uns 5.000 assistents i per l’activitat econòmica que ha generat al sector del comerç i la restauració. I de l’altra, ha valorat molt positivament el dispositiu de serveis municipals que s’havia preparat per atendre un esdeveniment d’aquestes característiques.

L’alcalde ha assegurat que el Festiuet ha estat una “pedra de toc” per comprovar que els serveis municipals han pogut atendre i donar resposta a les necessitats que generava uns concerts d’aquestes magnituds. “El Vendrell no està acostumat a acollir habitualment esdeveniments tan multitudinaris i ara hem comprovat que ho podem fer amb garanties i eficiència. Això ens servirà també d’experiència per acollir la programació de la Capitalitat de la Cultura Catalana durant el 2020”.

En aquest sentit, ha felicitat els tècnics de totes les àrees implicades, com ara la Policia Municipal, els serveis de neteja i recollida de residus, de Via Pública, platges, enginyers, etc. “Hem aconseguit que, fora del recinte, el dia a dia de Coma-ruga seguís amb normalitat i sense cap incident greu”, ha afegit l’alcalde.

D’altra banda, Kenneth Martínez ha agraït també la paciència i la comprensió dels residents i estiuejants de Coma-ruga durant aquests dos dies d’intensa activitat al nucli marítim.

 

 ©2019 Ajuntament del Vendrell