08 08 Presentació FilirunwAquest matí, a la pista d’atletisme municipal, la regidora d’Esports, Mar Negro, i el president del Club Esportiu Filirun, Iñaki Alonso, han presentat la 7a edició de la Filirun, la carrera de muntanya seminocturna del Vendrell que enguany tindrà lloc el dissabte 24 d’agost.

En concret, enguany la Filirun tindrà tres modalitats per tal que hi pugui participar tota la família: una de 15km i 600 metres de desnivell positiu; una caminata de 12 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu i, com a novetat, la Filirun Kids, una carrera de 5 quilòmetres i150 metres de desnivell.

A banda de les vessant esportiva, aquesta cursa es té sempre en compte el vessant lúdic, i per exemple, al llarg del recorregut s’hi amaguen dos pernils, obsequi per als primers corredors que els trobin. La 7a Filirun es completa amb altres activitats com ara un sopar i un fi de festa amb un DJ.

En aquest sentit, la regidora d’Esports, ha animat a tothom a participar-hi “perquè és una manera de fer esport molt original i diferent” i ha agraït la tasca dels organitzadors de la Filirun, un esdeveniment esportiu que, a més, ha afegit “al dur-se a terme en la franja de tarda-nit, comporta més dificultats a l’hora de preparar-lo”.

Al web www.filirun.com s’hi pot trobar tota la informació sobre el preu de les inscripcions i tot el que està relacionat amb aquest esdeveniment esportiu.



©2019 Ajuntament del Vendrell