08 05 Salva Ribas3wAquest passat cap de setmana del 3 i 4 d’agost, el camp Josep Bové del CE Vendrell va ser l’escenari del 19è Torneig “in memoriam” Salva Ribas.

En concret, el dissabte 3 d’agost es van jugar els partits de categoria Juvenil següents: a les 17 h, CF Damm-CF Vilafranca, que va acabar 4-0 a favor de la Damm i a les 19 h, el RCD Espanyol-CFB Marc Bartra, que va guanyar l’Espanyol 8 a 2. El diumenge 4 d’agost, a les 17h, es va fer el partit per al 3r i 4t lloc de la classificació i, a les 19 h, es va jugar la final. A la final entre l’Espanyol B i la Damm B va acabar amb el resultat de 5-0 favorable als blanc-i-blaus.

El diumenge, en finalitzar el primer partit, va tenir lloc el minut de silenci en memòria de Salva Ribas; una breu actuació d’una alumna de l’EMMPAC que interpretar “El cant dels ocells” i una actuació dels castellers Els Bous de la Bisbal. També es va fer un servei, a càrrec de Josep Maldonado. El regidor d’Esports, Rubén Gràcia, va assistir al lliurament de premis.
Any rere any, aquest Torneig en record del jove futbolista de la Bisbal del Penedès, mort en accident fa 19 anys, i que havia jugat en equips com el Vendrell, l’Espanyol i la Damm, s’ha anat consolidant ja com un referent a la comarca i a tota Catalunya.