07 31 Conveni CaixabankwUn any més, CaixaBank, a través de l’Obra Social “la Caixa”, dona suport al desenvolupament de tres projectes de l’Ajuntament del Vendrell: al Concurs Joves amb Idees de l’Eina, a la Xarxa Emprenedora i, enguany, com a novetat, col·labora amb la Regidoria d’Educació i la Regidoria de Joventut per a la creació de l’Aula Oberta, un projecte d’intervenció socioeducativa per a joves en situació de risc d’exclusió social.

L’aportació econòmica de l’Obra Social “la Caixa” té com a objectius principals les activitats de cooperació entre les empreses i el foment de l'emprenedoria així com el recolzament educatiu per a joves en risc d’exclusió social.

En concret, l’Aula Oberta, a la qual l’Obra Social “la Caixa” hi aporta 7.000 euros, es posarà en marxa a partir del mes d’octubre i es desenvoluparà al local del Casal Jove del Vendrell. Amb la creació d’aquesta Aula s’oferirà un espai d’acompanyament i atenció específica a diferents joves amb dificultat social que els permetrà afrontar de forma positiva situacions, necessitats i/o mancances de la vida quotidiana. L’objectiu que es vol aconseguir és assolir l’èxit acadèmic, competències, creixement en habilitats socials i l’alfabetització d’aquests joves.

El Concurs Joves amb Idees, als què l’Obra Social “la Caixa” s’hi aporta 2.500 euros, fomenta l’esperit emprenedor entre els joves dels instituts del Vendrell amb l’objectiu de motivar-los per tal que generin idees empresarials i valorin l’autoocupació com a possible sortida professional.

La Xarxa Emprenedora, amb la què l’Obra Social “la Caixa” col·labora amb 3.500 euros, és un projecte de cooperació empresarial format per un ampli conjunt de persones que promouen la cultura emprenedora i impulsen espais de relació i participació.

A l’acte de signatura de les aportacions, que va tenir lloc aquest passat dimecres 31 de juliol, hi van assistir l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez i el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez.



©2019 Ajuntament del Vendrell