08 01 plaça vidales webDurant el mes d’agost, el Museu Deu del Vendrell té programades diverses activitats destinades a petits i grans.

 

El dimarts 13 d’agost, a les 19 h, l’artista Sergi Quiñonero realitzarà una visita guiada a la seva exposició temporal “Naturalis”. La mostra, situada a la sala d’exposicions temporals del Museu Deu, recull vint anys de treballs inspirats en la natura i elaborats amb materials recollits en el seu entorn: fulles d’arbres, pètals de flors, líquens, excrements de cucs... i també plàstics i altres elements trobats als vorals de les carreteres.

 

El dissabte 17 d’agost, a les 18 h, tindrà lloc el taller “Fem art amb la natura” per a nens i nenes de 4 a 8 anys, els quals crearan la seva obra artística amb elements naturals del jardí del Museu Deu. El taller és gratuït, durarà aproximadament una hora, està vinculat a l'exposició "Naturalis" de Sergi Quiñonero i mostrarà valors com ara el respecte per la natura, la contaminació i el reciclatge, entre d’altres.

Els dimecres del mes d’agost, excepte el dia 15, els turistes que ens visiten poden gaudir d’una ruta per Coma-ruga. Durant una hora i mitja s’explica, de manera amena i lúdica, els orígens d’aquest nucli marítim: de zones pantanoses a grans avingudes, de joncs i fang a casetes de bany, d’aigües embassades a banys de pila i onatge...La ruta “!Señores turistes! es fa en castellà, val 5 euros per als adults i és gratuït per als nens. Cal fer reserva a l’Oficina de Turisme (977680010) o al Museu Deu (977666308).

Enguany, els dijous d’agost hi haurà una novetat. El Museu Deu, amb la col·laboració d’Autocars del Penedès, Jané Winestore (Expo-Licor) i l’Obrador, realitza la ja habitual ruta pel Vendrell “Sal del mar y entra en El Vendrell”. Els turistes són recollits a les platges i els traslladem amb bus fins al nucli del Vendrell on descobrim racons peculiars i expliquem anècdotes curioses. La novetat d’enguany és la degustació, als jardins del Museu Deu, d’un tast de pastís de garrofes gràcies a la col·laboració de l’Obrador, acompanyat pel ja habitual Resolis per gentilesa de Jané Winestore (Expo-Licor). La ruta es fa en castellà, val 6 euros per als adults i és gratuït per als nens. Cal fer reserva a l’Oficina de Turisme (977680010) o al Museu Deu (977666308).Amb tots aquests actes, el Museu Deu posiciona el patrimoni vendrellenc com una experiència on paisatge, cultura i gastronomia són la carta de presentació d’un Vendrell que emociona i que està destinat a tot tipus de públic.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell