08 01 Colla FotografiemLArtwEl projecte “ArtTer. Art i artistes del territori – Estiu actiu a les biblioteques” és un projecte del Servei de Biblioteques de la Generalitat amb l’objectiu de dinamitzar la xarxa de biblioteques a l’estiu que inclou diverses activitats.

La Biblioteca Pública Terra Baixa ha participat mitjançany un taller de fotografia impartit pel fotògraf Ramon Giner Filella que ha consistit a provocar una manera diferent de mirar l'art i el patrimoni arquitectònic del nostre entorn, fotografiant el Museu Pau Casals de Sant Salvador.

Han participat en el taller 27 fotògrafs. Del prop de miler de fotos realizades, Ramon Giner n’ha fet una tria de 270 que va comentar en la tercera i última sessió realitzada del dia 30 de juliol amb tots les participants en el taller desde un punt de vista tècnic: velocitat obturació, asas, us del diafragma, composició, etc...

Posteriorment es farà una nova selecció de les fotografies per ser exposades al mes d’octubre, coincidint amb el mes Pau Casals, a la Biblioteca Pública Terra Baixa.

Aquest taller ha comptat amb el suport del Museu – Fundació Pau Casals.



©2019 Ajuntament del Vendrell