07 25 Decomís top manta2fA la tarda del dimecres 24 de juliol, en un dispositiu especial conjunt de Policia Municipal i Mossos d’Esquadra als nuclis marítims del Vendrell, es van intervenir uns 900 articles, majoritàriament peces fraudulentes i falsificacions de marques, que anaven destinats a la venda il·legal del top manta.

 

En concret, es van comissar 117 pantalons, 340 samarretes, 91 parells de sabatilles esportives, 4 ulleres, 5 gorres, 117 calçotets, 146 bosses de mà i 78 banyadors. Aquest material tindria un preu de mercat d’uns 16.440 euros.

 

D’altra banda, es van instruir diligències judicials amb dos imputats per delicte contra la propietat industrial i, per via administrativa, hi va haver dos denunciats per desobediència.

En l’operació també hi van participar efectius de la brigada d’estrangeria del Cos Nacional de Policia (CNP), que van fer trasllat a Tarragona de dues persones que presumptament es troben en situació irregular.

 

Ampliació: el Cos Nacional de Policia (CNP) ha confirmat la situació irregular d’una de les persones traslladades a Tarragona, a la qual se li ha iniciat un expedient d’expulsió.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell