07 23 Parc SAlut2wAquest matí, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, el regidor del govern, Rubèn Gràcia, i representants de l’Entitat Urbanístia de Conservació Pilar Macià del Francàs han visitat el nou parc de salut que s’ha ubicat al carrer Enric Granados, 24, al costat de la pista esportiva.

En concret, la Regidoria d’Esports ha dut a terme la instal·lació d’aquest espai format per un conjunts d’aparells que conformen un circuit dissenyat per realitzar exercici físic moderat a l’aire lliure i que ha tingut un cost de 3.000 euros.

L’alcalde ha valorat positivament la posada en marxa d’aquest nou Parc de salut, que se suma als set que ja es van anar instal·lant en altres espais públics dels nuclis marítims durant la passada legislatura, molts dels quals responien a demandes ciutadanes recollides en els processos participatius que es van dur a terme a les platges. També n’hi ha dos al nucli del Vendrell, al costat dels dos esplais d’avis, el del Tívoli i el del Tancat. En paraules de l’alcalde, “amb aquesta instal·lació donem més serveis i més oportunitats a les gent gran, però també a la població en general, per poder fer exercici i fer salut a l’aire lliure”.



©2019 Ajuntament del Vendrell