07 22 Guia estiu Museuwquest estiu, els cinc museus del Vendrell han unit forces per presentar la programació conjunta de totes les activitats que es faran durant els mesos de juliol i agost als diferents equipaments museístics del municipi.

Amb un disseny fresc i atractiu, que ofereix la versió en català per una banda, i en castellà per l'altra, pretén aproximar l'oferta cultural dels museus tant als vendrellencs i vendrellenques, com als turistes que venen a estiuejar a la vila.

En paraules de la regidora de Cultura i Turisme, Silvia Vaquero, aquesta publicació vol ser una “excusa magnífica perquè tothom conegui l’oferta cultural que els equipaments museístics del Vendrell presenten i que, a la llarga, s’ha d’anar coordinant encara més”.

El programa està format per una breu descripció de cada museu, amb els horaris d'obertura i les visites guiades que s 'ofereixen, així com una explicació de les activitats que s 'hi duran a terme. A més a més , hi apareix tota la informació de contacte per poder reservar o adquirir les entrades de
cada equipament

Així per exemple, el Museu Àngel Guimerà promociona la programació “Els dilluns al MÀG”, que engloba activitats de l’àmbit teatral, musical i poètic i que es duen a terme els dilluns de juliol i agost al vespre. També s’hi recullen les visites comentades que es duen a terme al Museu, així com a la Casa Nadiua de Pau Casals els dissabtes i diumenges.

La Fundació Apel·les Fenosa també apareix a la publicació amb la seva oferta de visites comentades.

De la seva banda, el Museu Deu aprofita l’estiu per organitzar diversos actes culturals com ara concerts al jardí i exposicions, i especialment, rutes turístiques, com la de “Senyors turistes”, i la de “Surt del Mar i entra al Vendrell”, que pretenen difondre el patrimoni històric i cultural del Vendrell i també de Coma-ruga de manera amena i atractiva.

A la publicació també hi té cabuda la programació del Museu Pau Casals, que durant l’estiu programa des de visites teatralitzades, maridatges musicals, concerts solidaris i commemoratius o exposicions, com la de “Victoria de los Ángeles, la veu que sorgí de la Universitat”, que s’inaugura aquest 23 de juliol.



©2019 Ajuntament del Vendrell