07 22 Cursapopular5 sortidawAhir diumenge 21 de juliol, a les 20 h, va tenir lloc la 41a Cursa Popular Vila del Vendrell que va comptar amb més de 200 participants.

Els guanyadors de la cursa de 6 km van ser:

-En masculí, primer, Daniel Balsas (Penedès Costa Daurada), segon, Jordi Massons (Penedès Cosat Daurada), i, tercer, David Pros.
-En femení, primera, Katy Ozaeta; segona, Maria Larrosa, i, tercera, Ana Maria Velasco

-Davi Ramon Rubinat, com a primer local masculí.
-I Cati Rueda, com a primera local femenina.

A la cursa de 3 km:
-En masculí, primer, Alejandro Gutierrez (Runners El Vendrell); segon, Marcel Sotelo (Esportiu Penedès), i, tercer, Miquel Avellaneda (Mollet CA).
-I en femení, Anna Rovirosa (Runners El Vendrell), primera, i Ariadna Suárez, segona.

A la cursa de 800 m:
-En masculí, primer, José Sánchez (Runners El Vendrell); segon, Kilian Mimbrero, i, tercer, Alex Areales.
-I en femení, primera, Marta Gutiérrez (Runners El Vendrell); segona, Lucia Muñoz (Us estimem Nuries), i, tercera, Júlia Magriñà.

I a la cursa de 400 m:
-En masculí, primer, Martí Calatayud (Runners El Vendrell); segon, Quel Fàbrega, i, tercer, Yeray Mimbrero.
-I en femení, primera, Sofia Muñoz (Pentallol); segona, Alba Toscano (Runners El Vendrell), i, tercera, Carla Claramonte.

La Cursa Popular, a part de ser un esdeveniment esportiu festiu, lúdic i familiar, alhora, té un vessant solidari. Enguany, s’han recaptat 244 euros que, un any més, es tornaran a destinar a becar nens i nenes que vulguin fer atletisme al Club d’Atletisme Runners El Vendrell.

A la cursa i el lliurament de premis hi va assistir el regidor del govern, Rubén Gràcia i el Representant Territorial de l’Esport i de l'Activitat física a Tarragona, Joan Plana.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell