07 19 Presentació Festes estiuwAquest migdia, el regidor de Festes, i els representants de les associacions de veïns dels nuclis marítims, han presentat el programa de festes d’estiu a les platges. Conjuntament amb l’Ajuntament, les associacions de veïns han preparat una oferta completa d’activitats que, d’una banda, contribueixen a omplir de cultura i lleure molts moments de l’estiu i de l’altra, ajuden a cohesionar el territori. A la presentació hi ha assistit representants de l’Entitat urbanística de Conservació Pilar Macià del Francàs; de l’Associació de Veïns de Sant Salvador, de l’Associació de Veïns Sant Ramon de Coma-ruga i de l’Associació Familiar Ferroviària i l’Associació Preservació Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders.

El regidor de Festes ha destacat el fet que “les Festes d’Estiu ajuden a descentralitzar l’activitat festiva del municipi fomentant la cohesió territorial i el sentiment que tots els nuclis conformen el Vendrell”. Alhora, ha dit, “ens permeten gaudir de les tradicions i la cultura vendrellenca i mostrar-la a tots els turistes i estiuejants que aquests mesos estan entre nosaltres”.

Tal com recull el programa, hi ha previstos actes per a tots els públics amb orquestres, concerts, sardanes, havaneres, cinema a la fresca, sopars, competicions esportives, potenciant enguany la programació d’espectacles infantils. Com ja és habitual, les tradicions i cultura popular també hi seran presents a través de cercaviles o mostres.

Programa d’actes de les Festes d’estiu: https://bit.ly/2JPlKLR



©2019 Ajuntament del Vendrell