07 15 Festiuet inlcusiu1wArtistes x la inclusió és un projecte social que neix dins del marc del Festiuet amb la intenció de donar espai a altres disciplines artístiques a part de la música i unir en una acció solidària el món de l’art a favor de la inclusió social.

En concret, 18 artistes del panorama català han il·lustrat de manera solidària una rèplica d’una taula de surf (40×120 cm) amb la lletra d’una cançó dels 18 grups que tocaran aquest any al Festiuet, i que tindrà lloc a la platja de Coma-ruga el 9 i 10 d’agost. Entre aquests artistes s’hi troben Marta Bellvehí, Nirvana Jiménez, Alba Domingo, Laie Toldrà, Joaquim Sicart o Mireia Murillo, entre altres.

 

Aquest matí, els organitzadors del Festiuet, el regidor de Festes, Christian Soriano i el director de la Fundació Santa Teresa, beneficiària enguany de la iniciativa, han presentat aquesta acció solidària. Tots ells han destacat la importància que esdeveniments que atrauen públic jove com és el cas del Festiuet s’impliquin en qüestions com la inclusió social i han animat tothom a col·laborar-hi.

Les taules de surf pintades pels artistes estaran exposades al recinte del festival i els assistents podran fer les seves donacions in situ. Les creacions artístiques també es poden consultar ja online a la web del Festiuet: www.festiuet.cat. Es pot col·laborar amb el projecte fent una microdonació mínima d’1€  i d’aquesta manera s’entra directament al sorteig de la taula per la qual s’ha fet la donació. Es pot participar a més d’una taula i tantes vegades com es vulgui, augmentant les possibilitats d’obtenir-la. El sorteig es farà dissabte 10 d’agost a la zona de concerts.

Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la Fundació Santa Teresa del Vendrell que treballa per la inclusió social de persones diversament hàbils tant a nivell de formació laboral com en el lleure. 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell