07 12 Botiga Festa Major 2019 02 webAvui, a les 7 de la tarda, la botiga de Santa Anna obrirà les seves portes a La Fusteria (c/ Major, 16).

Enguany, els Administradors de Santa Anna han preparat un photocall amb la imatge del cartell de la Festa Major del Vendrell 2019 i un sorteig vinculat a la Festa Major creat molt VENDRELLENCAMENT. Tota la informació per participar en aquest sorteig es pot trobar a les xarxes socials @adsantanna i a la mateixa botiga.

A part de poder adquirir tot el marxandatge relacionat amb la Festa Major 2019 (el llibret per pintar, el conte de la Festa Major, l’Apadrina, el vi blanc Agna i el programa de col·lecció en format d’agenda 2019/2020), la botiga també acull una exposició de cartells des de 1975.

I des d’avui ja es pot consultar tota la programació al web www.elvendrellfestamajor.cat i a través de l’aplicació per a mòbil FMElVendrell19. Al web també hi ha un recull d’informació sobre les festes majors des del 1977.

El regidor de Festes, Christian Soriano, ha agraït el treball i l’esforç dels Administradors i convida tothom a visitar la botiga de Santa Anna, a consultar el web i a descarregar-se l’aplicació al mòbil per gaudir al màxim de la Festa Major.

La botiga de Santa Anna estarà oberta fins al 28 de juliol, de dilluns a dissabte, de 18 h a 20:30 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell